Er der ingen hæveautomater i dit område?
Er der ingen hæveautomater i dit område?
Reducer vedligeholdelsesomkostningerne på dit netværk af hæveautomater
Reducer vedligeholdelsesomkostningerne på dit netværk af hæveautomater
Installer en hæveautomat i din virksomhed
Installer en hæveautomat i din virksomhed

Adgang til kontanter, når og hvor du har brug for dem

Har du nogensinde overvejet, hvilken værdi en hæveautomat kan tilføre din virksomhed eller dit lokalsamfund?

Alle har brug for betalingsmuligheder. Kontanter er et af dem. Og i takt med at bankerne lukker deres filialer, bliver det stadig vanskeligere at få adgang til kontanter.

Euronet’s Electronic Fund Transfer (“EFT”) segment, der betjener et globalt netværk af tusindvis af pengeautomater, tilbyder omfattende elektroniske betalingsløsninger. Dets produkter og tjenester giver multifunktionelle ATM-løsninger, der giver klare fordele for forbrugere, virksomheder, banker og kommuner. Vores mission er at give millioner af forbrugere over hele verden i by- og landsbysamfund sikker adgang til kontanter og andre betalingstjenester.


FORRETNING

Euronet EFT ATM-løsninger er designet til at betjene en bred vifte af forretningssektorer

KOMMUNER

Med vores “ATMs in the Community”-program reducerer vi behovet for, at landdistrikterne rejser til større byer og byer ved at levere en værdifuld kontantservice, lige i centrum af dit lokalsamfund.

BANKER

Med vores ATM-as-a-Service værditilbud tilbyder vi banker og finansielle institutioner (FI) en løsning til at udnytte vores teknologi.


Vi bygger fremtidens fintech for at styrke vores globale tilstedeværelse, og forbinde verden gennem finansiel deltagelse

Kontakt os
GRATISNUMMER

Søg