Reducer vedligeholdelsesomkostningerne på dit netværk af hæveautomater
Reducer vedligeholdelsesomkostningerne på dit netværk af hæveautomater
Installer en hæveautomat i din virksomhed
Installer en hæveautomat i din virksomhed
Er der ingen hæveautomater i dit område?
Er der ingen hæveautomater i dit område?

Om

Vi driver de betalinger, der bringer virksomheder og forbrugere sammen

Euronet EFT har siden 1994 leveret uafhængigt administrerede pengeautomater over hele verden. Fra den første ATM i Ungarn er vi vokset, udviklet og udvidet vores ATM-tilbud og betalingsmuligheder til Europa, Asien og Nord- og Sydamerika. Vi forvalter nu over 50.000 pengeautomater, som giver adgang til kontanter for millioner af kunder hvert år. Vores forskelligartede portefølje af pengeautomater giver os mulighed for at give en bred vifte af virksomheder og forbrugere, herunder landdistrikter og fjerntliggende samfund, adgang til kontanter og tjenester, som de har hårdt brug for.

Med vores unikke samarbejde har Euronet EFT adgang til Euronet Worldwide’s globale betalingsnetværk og deres avancerede REN-teknologi. Ved at udnytte dette kan vi tilbyde skræddersyede og innovative tjenester, der giver vores pengeautomater mulighed for fysiske og digitale betalinger, herunder kortløse kontanthævninger, kontantindskud, QR-kode-/stregkodebetalinger, pengeoverførsler, digitale gavekort samt udlevering af flere valutaer og dynamiske valutaomregningsfaciliteter. Disse tjenester varierer afhængigt af landet og aftalerne med de relevante styrende organer.

Vi samarbejder også med banker og finansielle institutioner, der ønsker at administrere deres ATM-netværk, men også at udvide med flere kundeadgangspunkter ved at tilbyde vores unikke teknologi og ATM-as-a-Service-løsningen.

Den verdensomspændende Euronet-familie


Euronet Worldwide er førende i branchen inden for behandling af sikre transaktioner og udvikling af banebrydende betalingsteknologier. Vores mange verdensomspændende netværk behandler milliarder af transaktioner hvert år.
PRESSEMEDDELELSER

Ria Money Transfer (“Ria”) er en global leder inden for pengeoverførselsindustrien og tilbyder sine tjenester på over 507.000 steder i over 160 lande. Ud over pengeoverførselstjenester tilbyder Ria check cashing, betaling af regninger, valutaveksling og digitalt forudbetalt indhold på udvalgte markeder.
FACEBOOK | TWITTER

epay er en global leverandør af forudbetalte produkter og et distributionsnetværk med et detailhandelsnetværk på ca. 739.000 salgssteder på ca. 325.000 detailhandelssteder globalt. epay er på forkant med innovation inden for elektroniske betalingsløsninger, kontantindsamlingssystemer til detailhandel.

Xe tilbyder omfattende internationale pengeoverførsler og løsninger til styring af valutarisici (afdækning). Deres team af valutaekspertspecialister arbejder sammen med britiske virksomheder af alle størrelser for at forbedre deres FX-resultater.
BLOG

Dolphin Debit Access giver finansielle institutioner et mere effektivt alternativ til intern ATM-administration. De leverer komplette, problemfri ATM-netværkstjenester, der dækker alle aspekter af ATM-administration, fra forberedelse af stedet og indkøb af udstyr til systemopdateringer og kontanthåndtering.

Euronet Merchant Services giver mulighed for at tilbyde deres kunder et specialiseret udvalg af innovative tjenester, herunder kortmodtagelse, DCC-løsninger og tilbagebetaling af skat. De har en omfattende portefølje af kunder, der spænder fra 5-stjernede hoteller i London til verdens førende tøj- og smykkemærker.

Pure Commerce del af Euronet Worldwide Inc-koncernen og er en førende leverandør af fintech-løsninger til bank- og handelspartnere på verdensplan. De har specialiseret sig i FX- og multi-currency acquiring betalingsløsninger samt omnichannel-integrationer til handlende.

Innova Taxfree en virksomhed, der er specialiseret i momsrefusioner for udenlandske turister. Innova er til stede i de største europæiske lande og tilbyder Tax-free-, markedsførings- og kommunikationstjenester. Deres tjenester tilbyder mærker og detailhandlere alle administrative og regnskabsmæssige procedurer i forbindelse med momsrefusioner helt gratis.
NYHEDER

Karriere hos Euronet EFT

At arbejde hos Euronet EFT tilbyder ikke kun et job, det tilbyder en karriere hos en global betalingsudbyder, der sætter mennesker i centrum af sin forretning. Vil du slutte dig til et team af fagfolk, der leverer ATM-løsninger til millioner af mennesker 365 dage om året?

Er du klar til at bidrage med din ekspertise til en virksomhed, der bygger på iværksætterånd, og hvor alle bidrager til dens succes? Hvis svaret er ja, så vil vi gerne høre fra dig!

Klik venligst på knappen nedenfor for mere information om karrieremulighederne hos Euronet EFT.

Kontakt os
GRATISNUMMER

Søg