Reducer vedligeholdelsesomkostningerne på dit netværk af hæveautomater
Reducer vedligeholdelsesomkostningerne på dit netværk af hæveautomater
Installer en hæveautomat i din virksomhed
Installer en hæveautomat i din virksomhed
Er der ingen hæveautomater i dit område?
Er der ingen hæveautomater i dit område?

Kommuner

Tilbyder alle borgere praktisk og sikker adgang til kontanter

Adgang til kontanter er en værdifuld service, der hjælper de lokale økonomier med at vokse, og vi mener, at alle altid bør have mulighed for at vælge mellem betaling. Nu mere end nogensinde før trækker bankerne deres filialer og hæveautomater tilbage, så vores mål er at støtte lokale samfund og landdistrikter for at sikre, at der er sikker og bekvem adgang til kontanter for alle indbyggere og besøgende.

Med vores “ATM’er i lokalsamfundet“-program mindsker vi behovet for at lokalsamfund i landdistrikterne skal rejse til større byer ved at levere en værdifuld kontanttjeneste lige midt i lokalsamfundet.

Desuden tilpasser vi vores ATM-designs til at respektere den miljømæssige og kulturelle arv fra de byer og samfund, der huser os, og vi har arbejdet sammen med lokale kommuner, kulturarvsafdelinger og lokale kunstnere for at gøre ATM’en ikke kun til et centralt element, men også til et kunstværk! Vi ønsker, at vores pengeautomater skal skille sig ud af alle de rigtige grunde. I områder af historisk betydning vil vi arbejde hårdt sammen med kommunerne og de relevante kontorer for at sikre, at pengeautomaten ikke blot installeres på en måde, der passer til stedet, men at vi også, hvis pengeautomaten fjernes, bringer stedet tilbage til sin oprindelige tilstand.

Fordele for kommunen:

Værdifuld service til dine borgere og besøgende

Vores borgere sætter pris på, at denne tjeneste fungerer gnidningsløst, og at gebyrerne for udbetalinger er fuldt ud sammenlignelige med alle andre pengeautomater på markedet.

Mayor OF Becov u Mostu

KØBMAND

Vores ATM-løsninger er udviklet til at fungere for mange virksomheder… små eller mellemstore eller store multi-site kæder

BANKER

Med vores ATM-as-a-Service værditilbud tilbyder vi banker og finansielle institutioner (FI) en løsning til at udnytte vores teknologi.

PRODUKTER

Vores salgseksperter vil arbejde sammen med dig for at finde den bedste løsning til din virksomhed sammen med vores mangfoldige vifte af tjenester.

Kontakt os
GRATISNUMMER

Søg