Reducer vedligeholdelsesomkostningerne på dit netværk af hæveautomater
Reducer vedligeholdelsesomkostningerne på dit netværk af hæveautomater
Installer en hæveautomat i din virksomhed
Installer en hæveautomat i din virksomhed
Er der ingen hæveautomater i dit område?
Er der ingen hæveautomater i dit område?

Lufthavne og rejsecentre

Afrejse eller ankomst; der er kontanter til rådighed for alle rejsende

Kontanter er stadig et vigtigt betalingsmiddel for rejsende, så hvorfor ikke give adgang til kontanter, når der er brug for dem, med vores multifunktionelle pengeautomater.

Vi er den førende lufthavnsoperatør af pengeautomater i Europa med over 600 pengeautomater i 145 internationale lufthavne, som har betroet os vores operationelle ekspertise og attraktive værditilbud. Vores ATM-tjenester på stedet omfatter udlevering af flere valutaer, dynamisk valutakonvertering, kortløse udbetalinger, ATM-reklamer og meget mere.

Fordele for lufthavne og rejsearrangører:

Vores hæveautomater findes i lufthavne, togstationer, busterminaler og andre vigtige knudepunkter for rejsende.

This image has an empty alt attribute; its file name is UK-Airport-and-Travel-Hub-Page-Photo.jpg

Vi er glade for at have valgt Euronet til at installere og drive pengeautomater i vores lufthavne, både i lufthavnenes lufthavn og på landjorden. Euronets team har en omfattende knowhow, erfaring og en stærk kundeorienteret indstilling, som resulterede i en hurtig implementering af state-of-the-art ATM-tjenester, der fokuserer på permanent tilgængelighed og levering af moderne finansielle produkter til gavn for vores kunder.


ANA – Aeroportos de Portugal

GÆSTFRIHED & FRITID

Ved at tilbyde onsite adgang til kontanter, vil dine kunder sandsynligvis blive længere og drage fordel af dine faciliteter.

DETAILHANDEL

Vores ATM-løsninger er udviklet til at fungere for enhver forhandler… små eller mellemstore eller store multi-site kæder.

PRODUKTER

Vores salgseksperter vil arbejde sammen med dig for at finde den bedste løsning til din virksomhed sammen med vores mangfoldige vifte af tjenester.

KONTAKT

Vil du vide mere? Udfyld vores online formular, og vi vil pakke til dig hurtigst muligt.

Kontakt os
GRATISNUMMER

Søg