Installer en hæveautomat i din virksomhed
Installer en hæveautomat i din virksomhed
Reducer vedligeholdelsesomkostningerne på dit netværk af hæveautomater
Reducer vedligeholdelsesomkostningerne på dit netværk af hæveautomater
Er der ingen hæveautomater i dit område?
Er der ingen hæveautomater i dit område?

ATM-løsninger til alle

Euronet EFT ATM-løsninger er designet til at betjene en bred vifte af erhvervssektorer og er udviklet til at passe ind i dit forretningsmiljø og til at opfylde dine og dine kunders behov for kontanter.

Som Euronet EFT-automatforhandler får du en problemfri oplevelse, hvor vi tager ansvar for:

De pengeautomater, vi tilbyder, er designet til at fungere sammen med store og små virksomheder, og uanset hvilken type pengeautomat du får tilbudt, vil den være udstyret med den nyeste teknologi, opdateret software og førende funktionalitet i branchen, såsom DIP-kortlæsere (der beskytter mod kort, der bliver stjålet) og kontaktløse muligheder.

Vores hæveautomater findes i en række forskellige kommercielle sektorer, fra små og mellemstore detailhandlere til store detailkæder, i indkøbscentre, supermarkeder, hoteller, rejsecentre som f.eks. lufthavne, togstationer og havne. Vi opererer også i bycentre og samarbejder med lokale kommuner om at levere pengeautomattjenester til mere fjerntliggende steder og i landdistrikter, hvor banker fjerner eller lukker deres aktiviteter.

BANKER

Med vores ATM-as-a-Service værditilbud tilbyder vi banker og finansielle institutioner (FI) en løsning til at udnytte vores teknologi.

GÆSTFRIHED & FRITID

Ved at tilbyde onsite adgang til kontanter, vil dine kunder sandsynligvis blive længere og drage fordel af dine faciliteter.

LUFTHAVNE OG REJSEHUBS

Vores on-site ATM-tjenester omfatter udlevering af flere valutaer, dynamisk valutaomregning, kortløse hævninger, ATM-annoncering og mere.

DETAILHANDEL

Vores ATM-løsninger er udviklet til at fungere for enhver forhandler… små eller mellemstore eller store multi-site kæder.

Kontakt os
GRATISNUMMER

Søg