Er der ingen hæveautomater i dit område?
Er der ingen hæveautomater i dit område?
Reducer vedligeholdelsesomkostningerne på dit netværk af hæveautomater
Reducer vedligeholdelsesomkostningerne på dit netværk af hæveautomater
Installer en hæveautomat i din virksomhed
Installer en hæveautomat i din virksomhed

Detailhandel

Alle har brug for kontanter… gør din virksomhed til omdrejningspunktet

Vidste du, at kontanter stadig er et vigtigt betalingsmiddel? I dag er forbrugerne udelukkende afhængige af hæveautomater for at få dækket deres behov for kontanter. Teknologien har udviklet sig på en sådan måde, at pengeautomaten nu er mere end en kontantautomat og er ved at redefinere markedet for pengeautomater. Euronet EFT giver dig mulighed for at drage fordel af de muligheder, som dette nye ATM-landskab tilbyder

Vores ATM-løsninger er udviklet til at fungere for alle detailhandlere – små, mellemstore og store kæder med flere butikker.

Vores pengeautomater kan findes i gavebutikker, kiosker, supermarkeder, nærbutikker, apoteker, indkøbscentre og meget mere.

SMÅ OG MELLEMSTORE DETAILHANDLERE

Tilbud om yderligere tjenester til dine kunder

Små og mellemstore detailhandlere er daglige vidner om kontanternes popularitet, fordi deres kunder fortsat bruger dem. Især fordi mindre vareindkøb stadig for det meste foretages kontant. Disse pengeautomater giver kunderne værdifuld adgang til deres kontanter og tilskynder nye forbrugere til at komme ind i din forretning, hvilket øger antallet af kunder.

Med et lille fodaftryk maksimerer vores pengeautomater hver eneste centimeter af virksomhedens gulvareal. Vores facade-, indendørs eller udendørs pengeautomater tilpasses individuelt til din plads, dine begrænsninger og krav ved hjælp af den nyeste teknologi og sikkerhedsfunktioner, der garanterer en brugervenlig oplevelse, samtidig med at de overholder strenge standarder.

Fordele for forhandleren:

Vi fandt dem professionelle, effektive og pålidelige, og vi er glade for at anbefale dem!

Alan Murphy, MD at Garden Events Ltd.

STORE DETAILHANDLERE OG KÆDER

Selvbetjeningsbank i dine lokaler

Store detailhandlere med enkelte eller flere forretninger har fordel af en installation af en pengeautomat på stedet. Vores ATM-løsninger giver pålidelig, praktisk og nem adgang til kontanter i et miljø, som kunderne har tillid til – dit. Dette vil resultere i øget salg og gentagne kunder, som har tillid til din virksomhed og de leverede tjenester! Sammen med vores standard end-to-end værditilbud for pengeautomater til kontanthævning vil dine driftsomkostninger til kontanthåndtering blive reduceret, så dine medarbejdere kan fokusere på deres primære funktion – at betjene dine kunder.

Fordele for forhandleren:

GÆSTFRIHED & FRITID

Ved at tilbyde onsite adgang til kontanter, vil dine kunder sandsynligvis blive længere og drage fordel af dine faciliteter.

LUFTHAVNE OG REJSEHUBS

Vores on-site ATM-tjenester omfatter udlevering af flere valutaer, dynamisk valutaomregning, kortløse hævninger, ATM-annoncering og mere.

PRODUKTER

Vores salgseksperter vil arbejde sammen med dig for at finde den bedste løsning til din virksomhed sammen med vores mangfoldige vifte af tjenester.

KONTAKT

Vil du vide mere? Udfyld vores online formular, og vi vil pakke til dig hurtigst muligt.

Kontakt os
GRATISNUMMER

Søg